Logo

Crémant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk for en mousserende vin.

Mousserende hvidvin fremstillet på samme måde som Champagne men fra andre dele af Frankrig. Eksempler: Crémant de Bourgogne og Crémant d’Alsace.

Crémant - Mousserende vin med mindre bobler og lavere tryk end champagne. I stedet for champag­nens 5-6 atmosfæres tryk har champagne crémant ca. 3 atmo­sfærers tryk.

 

Kilde: Vinsiderne.dk


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her