Logo

Crusta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En crusta serveres altid i champagne- eller mellem­store vinglas. Glassets kant er gnedet med citron­eiler anden citrussaft og dyppet i melis, så man får en »rimfrost« kant.

En crusta består som re­gel af alkohol (gin, whisky og cognac er mest veleg­nede), citronsaft, sukker samt bitter.

Drinken rystes og sies for­sigtigt over i »rimfrost« glasset.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her