Logo

Frugtskum -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

(På billedet: midten)

 

1 cl cognac

2 cl apricot brandy

5 cl appelsinsaft

knust is

mousserende vin

cocktailkirsebær

 

Cognac, apricot brandy og appelsinsaft rystes i en shaker med is og hældes i et skålformet champagneglas, fyldes op med mousserende vin og pyntes med kirsebærret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her