Logo

Fur Bock

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

<P>Bryggeri: Fur Bryghus, Danmark
Brygget for første gang: 2004
Type: Bock
Alkohol: 7.6%
Flaskestørrelse: 50 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

 

Fur Bock er en tysk inspireret bock med kraftig, maltet, blød smag. Brygget med to humletyper. Bør opbevares mørkt og køligt. Begrænset holdbarhed. A
Forsidebilledet er et fossil af et stankelben, fundet i moleret på Fur. Fossilet er mere end 55 mio. år gammelt.

En kraftig undergæret øl, hvor malten kommer til sin ret. Som en ægte bock kan alkoholen fornemmes, hvilket er med til at underbygge det samlede smagsbillede, samtidig med at alkoholen giver øllet den varmende karakter der kendetegner bockøllet.

 

Denne bock er klar og rødgylden med et fyldigt, cremefarvet skum, der har en lang holdbarhed og giver fine blonder. Duften er dyb og maltet med fine associationer af humle, og smagen er rund og kraftig med en fyldig, harmonisk afrunding.
Bockøllet fra Fur er brygget af Furvand, som er filtreret gennem 200 lag af vulkansk aske fra Nordatlantens åbning og forædlet gennem tusinder af år. Langsomt er vandet sivet ned gennem moler og aflejret på havbunden for mere end 55 mio. år siden. Vandet fra Fur giver øllet en helt særlig blød karakter og er hemmeligheden bag den fyldige og vedholdende skumkrone, der kendetegner bryggeriets øl.
Fur Bock gærer i to uger ved en temperatur på 8-13°C og lagres efterfølgende i otte uger ved 0°C. Ved hjælp af en skånsom filtrering før tapning og pasteurisering fastholdes øllets fine og komplekse aromabillede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her