Logo

Gammel svensk juleglög

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 fl. rødvin (3/4 l)
1 dl vodka
5 hele stænger kanel
20 hele nelliker
1 lille stk. ingefær
1 tsk. knuste kardemommer (med skal)
1 stk. pomeranskal
50 g sukker
1 tsk. vanillie
75 g rosiner
50 g mandler
 
Kom vodka, kanel brækket i mindre stykker, hele nelliker, hel ingefær,
groft knust kardemommer med skallerne og pomeranskal i et glas med
skuelåg og lad det trække i ca. 1 døgn.
Si krydderierne fra vodkaen.
Smut og hak mandlerne. Hæld vin og vodka i en gryde.
Tilsæt sukker, vanillie, mandler og rosiner.
Varm glöggen langsomt op.
 
Tips: Varm ikke glöggen over 60ºC da alkoholen fordamper over denne
temperatur.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her