Logo

Hancock - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Humlevej 32
7800 Skive
Danmark
Tlf. +45 9752 2577
Fax +45 9752 9830
Web

Regionalt bryggeri i Skive, som er fast forankret lokalt, men som også er kendt i resten af landet for spændende bryg som Lys og Mørk Gambrinus og Gold Beer, der sælges i store flasker på 70 cl.

Historie om Hancock Bryggerierne A/S
Bryggeriet startede i 1876 med produktion af hvidtøl og mineralvand. Bryggeriet hed tidligere Thordal. Først i 1935 begyndte man at brygge pilsnerøl og et par år senere kom luksusøllet til. Bryggeriet forsøgte sig i 1950´erne med eksport, men det blev dog ikke til så meget og består i dag kun af lidt salg til den tyske grænsehandel.

Som det eneste bryggeri i Danmark bruger der udelukkende den Tjekkiske Saazer-humle. Den fineste og den dyreste. Denne humle giver en mere blød bitter smag. Man kan godt sige, at øllene er lidt "runde i smagen". Modsat de billigere humletyper, som giver en skarpere bittersmag eller en "blomstersmag", men smag og behag er jo forskelligt.
Endvidere købes de bedste råvarer, så omdannelsen fra stivelse til forgærbare stoffer sker uden tilsætning af kunstige enzymer.
Øllet brygges stadig på gammeldags maner, hvilket bl.a. indebære, at gæring og lagring foregår ved meget lave temperaturer (henholdsvis 8°C og ½°C) med heraf følgende lang lagringstid.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?


Afstemning
Hvilken øl er den bedste?


Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1124019-05-2012 11:34:26 Reidar Torgersen
Da jeg over fler år var på jobb for Hydro Aluminium i Skive ble jeg kjent med Hancok ,som etter min smak har noe av det beste Øl jeg har smakt . Gambrinius Lys og mørk herlig øl.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!