Logo

Hyldeblomstsaft 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
60  hyldeblomstskærme 
2 kg. sukker 
3 1/2 l. kogende vand 
4  økologiske citroner 
60 g. citronsyre 

De grønne stilke på blomsterne klippes væk, blomsterne rystes let for at komme af med smådyr, de må ikke skylles.
Citronerne vaskes og skives tyndt.
Hyldeblomster, citroner og sukker lægges i en stor plasticspand, porcelænsskål eller rustfri stålgryde.
Vandet koges og citronsyren opløses. Hæld det over blomsterne og rør godt rundt.
Et viskestykke el. lign. lægges over.
Stilles køligt i 4-5 dage, der røres rundt ca. en gang om dagen.
Saften sies igennem et klæde, og hældes på Atamonskyllede flasker med tætsluttende propper.
Serveres som saftevand til mad, eller som sommerdrink med danskvand eller hvidvin. Kan også anvendes til sorbet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her