Du er her:
Forside
> Kirsebærlikør
Kirsebærlikør
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad
1 kg. syltekirsebær
1 l. hvid rom
1/2 kg. sukker
1/4 l. vand
Kirsebærrene udstenes og knuses, kirsebærstenene tørres og knuses, så
kernerne kan tages ud og blandes i kirsebærmassen.
Den fyldes i henkogningsglas, hvor rommen kan hældes over, og låget
lukkes tæt med gummiring og klemmer.
Blandingen står 1 måned før saften sies fra.
Den rystes af og til i den periode.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen
kogt til lage med vandet.
Den er afkølet helt.
Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med
sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.
Kirsebærkvaset kan røres med 500-750 g. sukker og opbevares tæt
tilbundet til brug i desserter eller til konfektlavning.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Kirsebærbrændevin
Næste: Kirsebærrom
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
4
stemmer)
Siden er blevet set 2.586 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Enebærsnaps 2
• Piledram
• Gul snerre snaps
• Prikbladet perikon snaps
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
Password
Glemt password
Ny bruger
E-mail
Password
Gentag password
Navn på bog
Post nr.
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Fitness
Fizz
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hans Peter Agathon Jensen
Jeg har prøvet at kontakte SaltumBryggeri på tlf nr 98885800 ,men der kom en hylende tone . Hvilket tlf nr er så det rigtige at...
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Anita Stenstrop
Jeg eksperimenter med at lave syp. Er vinterbader og vi får os en hjemmelavet syp efter vores dyp i vandet.
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Ja, de var gode
Ja, de var dårlige
Nej, men jeg prøver nu
Nej, jeg vil ikke kvizze
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...