Logo

Kirsebærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bærrene skylles, de drypper godt af, så lægges de i en stor skål og
dækkes med halvt kogt koldt vand og halvt Brøndum Snaps (skal være
ukrydret snaps).
Dette står i 14 dage overdækket og under pres (bærrene skal være
under væden).
Så sies saften. Pr. liter siet saft skal du bruge: 350 g stødt melis og 1-2
dl. rom (helst mindst 40%).
Sukkeret røres ud i saften, når det er smeltet kommer du rom i.
Så hældes det på flasker og gemmes i mindst 3 måneder.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her