Logo

Kotikalja

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
3 dl Sugar
4 1/2 dl Rye malt
4-5 L Water
1 tblsp Yeast
Mixing instructions:
Put rye malt and sugar in a bucket. Boil water and pour it in the bucket. Let the mixture cool down and drain filter it. Disolve yeast in a bit of Kotikalja and add it to kotikalja. Leave the bucket until next day in room temperature (20 C). Cool down the drink. Kotikalja stays drinkable 3-4 days stored in closed bucket or bottles in a cold place.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her