Logo

Kræger i rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Læg de hele vaskede kræger i et skoldet glas eller en krukke og hæld stødt melis over og ned imellem frugterne, så de dækkes og fyld derefterop med en god 40% mørk rom. Dæk lufttæt og lad stå køligt i mindst 3 måneder og meget gerne i længere tid. Jo længere jo bedre.
Spises med flødeskum eller is og kan også anvendes i tærter. Saften hældes over eller drikkes til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her