Logo

Lakridsbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 1/2 tsk hakket lakridsrod
3 dl vodka
1 dl sukker eller efter smag
  
Vask lakridsroden og hak den i små stykker.
Tilsæt til vodkaen og lad det stå en uge 1 uge.
Filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 1 uge.
Kan nu serveres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her