Logo

Likør af konfektrosiner og lakridsrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g konfektrosiner + 10 cl vodka
10 g lakridsrod + 5 cl vodka

Lage:
100 g rørsukker
10 dl vand
saften af 1/4 citron

Konfektrosiner og lakridsrod trækker hver for sig i vodka i 3-4 dage.
Ingredienserne til lagen varmes op til sukkeret er smeltet og køles af. Likøren blandes i forholdet: Konfektrosin 10 dele, lakridsrod 2 dele, sukkerlage 5 dele.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her