Logo

Macération Carbonique

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk udtryk for en traditionel gæringsteknik. Hele drueklaser kommes i en tank, der er under kulsyretryk og derved forhindrer den normale gæring at gå i gang. I stedet starter gæringen inde i hver enkelt drue og får til sidst skallen til at briste.
Metoden giver lette og frugtrige vine, der ikke skal lagres. Den anvendes bl.a. ofte i Beaujolais.

Vinfremstillingsmetode kendt fra især Beaujolais-distriktet, hvor den hiver maximal frugt ud af druerne.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her