Logo

Port eggnog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 cl portvin

1 æg (blomme og hvide) 1 tsk. florsukker

2 cl mælk

Desuden:

2 isterninger

reven muskatnød

 

Slå ægget ud i en shaker, hæld portvin og isternin­ger og florsukker ved. Ryst kraftigt, til det skum­mer.

Tilsæt mælken, der skal være iskold. Ryst atter kraftigt.

Si drinken op i et højt glas og drys med reven mu­skatnød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her