Logo

Rødvinsgranite

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Granité vin rouge

1/2 l vand
1/2 l rødvin
125 gr sukker
1 lille bundt mynte

Rødvin, vand og sukker koges op til sukkeret er opløst.
Det tages af komfuret, og køles af, derefter hældes det i en stor, lav form sammen med den finthakkede mynte, som stilles i fryseren.
Når graniteen er frosset, skraber man med en gaffel, så den bliver til flager.
Fyldes i isafkøle de glas og pyntes med frisk mynte.

Mellemret mellem fisk og hovedret
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1121619-03-2014 21:39:27 drikkeABC
Det skal kun varmes så meget op at sukkeret opløses.
1121719-03-2014 17:59:14 Katja
Skal/må det "bulderkoge"? Er det meningen at alkoholen skal fordampe?

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her