Logo

Rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kg rabarber skåret i små stykker
2 citroner skåret i skiver
1 stang vanille i ca. 4 cm lange stykker
60 g vinsyre
4 liter kogende vand
Rabarber, citroner, vanille og vinsyre overhældes med det kogende vand,
dækkes til og står i 2 døgn. Herefter sies hele molevitten gennem et viskestykke.
Til hver liter siet saft bruges 1 kg sukker.
Saften røres indtil al sukker er opløst - kan godt tage lang tid!
Saften hældes på rengjorte, atamonbehandlede flasker, tilbindes og opbevares køligt.

Tips: Det lyder umiddelbart af meget sukker, men den færdige saft er meget drøj.
Citronerne kan erstattes af en stor dusk citronmelisse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os