Logo

Raki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den klare, stærkt stilke­smagende og skarpe spirituosa, fremstillet på druerester. "Raki" kaldes den i Grækenland, "Bagaco" i Portugal, Marc i frankrig og "Grappa" - som efter­hånden er mere kendt - i Italien.

 

Mange danske charter-turister har prøvet den, når de i løftet stem­ning ved bardisken er blevet over­talt til at aflægge den nærmest rituelle manddomsprøve. Ofte fortæller de slet skjulte grimasser, at det var en engangsforestilling!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her