Logo

Rom Bolo -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

En stærk romdrink i en spændende indpakning til 2-4 personer

 

1 frisk kokosnød

2 1/2 dl Jamaica rom

 

Fjern »skægget« uden på kokosnødden.

Stik to af de tre »øjne" på nødden ud.

Lad kokos­mælken løbe ud.

Fyld ko­kosnødden med rom, ved hjælp af en lille tragt.

Dæk hullerne med folie og stil nødden i en skål, så den ikke vælter.

Den skal stå og trække i køleskabet cirka 14 dage.

Server Boloen med suge­rør og lad den »gå på om­gang«.

Når rommen er drukket, slås nødden forsigtigt i stykker med en hammer.

Kokoskødet smager nem­lig dejligt af rom.

Skær det i mindre stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her