Logo

Vigna del Vassallo , IGT Rosso del Lazio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Paola di Mauro - den førende produ­cent af kvalitetsvin i Lazio. Den ældre dame er netop fyldt 82 år. I slutningen af 60'erne drev hun en ristorante i Rom, men elskede at komme på besøg i Castelli Romani, især i Castel Gandolfo (pavens sommerby) og Marino. Paola lærte en fransk dame, der ville producere Bordeauxvin i området, at kende, men vinene var ikke ret gode, så efter nogle år solgte hun det hele til Paola. For Paola var alt nyt, men hun er ikke en type, der giver op. Efter nogle år samt med hjælp af en god ønolog begyndte de fantasti­ke vine at dukke op. De er nu kendt over hele Italien, men spe­cielt også i USA. I dag passer søn­nen Armando vinproduktionen, og hans ene søn står så for restauranten i Rom. Vinen er pro­duceret på Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot. Efter gæring lægges vinen nogle måne­der på store traditionelle fade, derefter på barrique. Også denne vin er meget intens, godt med tanniner, lakrids og skovbærsmag. Passer utroligt godt til lammekød og specielt til grydestegte retter som: Lammegryde med "beskidt" vin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her