Logo

Ciney Bruin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerijen Alken-Maes Brasseries
Brygget for første gang:
Type: Abbey Ale
Alkohol: 7%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

23. juni 1978: En milepæl i special øllets historie. Dagen hvor Cuvée de Ciney Brune første gang blev serveret på cafe ”Rubens” under kirketårnet i den lille hyggelige by Walloon i Ciney. Øllen blev designet af Roger Demarche, og han drog samtidig regionen rundt for at sælge de første tønder. Øllen blev en success og udviklede sig hurtigt fra en lokal øl til en national ejendom. Successen betød, at der i 1980 kom en sprød lys udgave udover den kraftfulde brunette. I 1986 blev udvalget udvidet til også at omfatte den gyldenfarvede Ciney Spéciale. Nu, da Ciney er en del af Alken-Maes, har den alle muligheder for at tilfredsstille forbrugere i hele landet.

En overgæret øl med samme karakteristika som Ciney Blonde. Denne mørkebrune øl med en diskret rød farve giver en stor smag i muden og har en mild eftersmag. Dets karakteristiske frugtagtige smag er forstærket af en mild og fin bitterhed.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her