Logo

Coop Gammeldags Pilsner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Svaneke Bryghus
Brygget for første gang:
Type: Pilsner
Alkohol: 4,6 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
 
Denne perlende pilsner er klar og changerer fra hvidgul til strågul, og det tætte, hvide skum har en lang holdbarhed. Den let maltede smag bærer et strejf af grønt græs og citrusfrugter og afrundes af en eftersmag med en kort sødme og en lang bitterhed.
Svaneke Bryghus har udviklet deres gammeldags pilsner med fokus på pilsnerøllets traditionelle værdier og attributter. Ved hovedsaligt at bruge pilsnermalt og en anelse münchenermalt har de skabt en ren, gylden farve og en meget decent og let malt-note. To af de tre anvendte humlesorter har deres rødder langt tilbage i historien og betegnes som ”gamle landsorter”. De to aromahumler er høstet hhv. tidligt og sent. Bitterhumlen har et lavt indhold af Co-Humulon – en substans, der ellers giver en noget kradsende bitterhed. Humlearomaen er meget fin, og sorterne stammer oprindeligt fra hhv. Bodensee, Alsace og det østlige Østrig.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her