Logo

Bjesk på strandmalurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-6 topskud of strondmolurt trækker på en hel flo­ske Brøndum i 2-3 døgn. Smag på den efter 2 døgn. Vi hor erfaret, at der kan være forskel på, hvor kraftig malurtener. Strandmalurt høstet på Ølsemaglerevlen nord for Køge er mere forfinet og sartere i smagen end den, vi høster på stejleplad­sen i Gilleleje eller på den anden side af Sundet i strandengene ved Skonör på Falsterbotangen.
Når smagen er tilfredsstillende, filtreres snapsen, og så gælder det om at holde hænderne i ro, for snapsen vinder ved lagring fra et halvt til et helt år.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?