Logo

Bogaco

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den klare, stærkt stilke­smagende og skarpe spirituosa, fremstillet på druerester. "Raki" kaldes den i Grækenland, "Bagaco" i Portugal, "Marc" i Frankrig og "Grappa" - som efter­hånden er mere kendt - i Italien.

 

Mange danske charter-turister har prøvet den, når de i løftet stem­ning ved bardisken er blevet over­talt til at aflægge den nærmest rituelle manddomsprøve. Ofte fortæller de slet skjulte grimasser, at det var en engangsforestilling!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her