Logo

Champagne rating

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Alle marker inden for champagne ap­pellationen er takseret efter et specielt rating-system, hvorefter de bedste parceller får 100 % og kaldes Grands Crus. De næstbed­ste parceller er takseret til 90-99 % og kaldes Premiers Crus. Det la­veste ratingtal er 80 % (Markerne i Aube).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her