Logo

Crusta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En crusta serveres altid i champagne- eller mellem­store vinglas. Glassets kant er gnedet med citron­eiler anden citrussaft og dyppet i melis, så man får en »rimfrost« kant.

En crusta består som re­gel af alkohol (gin, whisky og cognac er mest veleg­nede), citronsaft, sukker samt bitter.

Drinken rystes og sies for­sigtigt over i »rimfrost« glasset.

 

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?