Logo

Flip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En flip er en »short« drink, ofte serveret i slanke glas. Den laves traditionelt af hedvin, æg og sukker, der rystes kraftigt i en shaker med is.

I de senere år er man dog også begyndt at lave flips med »ren« spiritus, f.eks. gin flip, whisky flip, etc.

Drinken serveres før frokost, evt. til en brunch eller som en eftermid­dagsdrink. Aldrig om afte­nen - og da slet ikke efter en god middag!

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her