Logo

Gammel Jydsk Bjesker - bitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede
38%, 70 cl.  Etiketten med snoede bogstaver og en ældre, ven­lig herre - jysk apoteker eller huslæge(?) - signa­lerer gamle Danmark. Vi er i hovedlandet, hvor smagen for den helbredende malurt har været værdsat tilbage til munkenes tid. Dengang godt mod skørbug, søvnløshed, søsyge, feber og andre genvordigheder. I dag lige anvendelig mod mave­onde som til vederkvægelse. En klassisk, meget velsmagende bjesk efter jysk recept som agså inde­holder kinabark, anis og nellike. Den lagres et år før flasketapning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os