Logo

Jägermeister Bitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
35%, 70 cl
Den tyske halv-bitter tog teten på det donske mar­ked i 1967 og står i dag for en markedsandel på nær 10%. Hans Just producerer den herhjemme på licens, dvs. man får den hemmelige ekstrakt af 56 planter, rødder og frugter tilsendt og færdiggør drik­ken. Rabarberrod, det dyre safran, ingefær, mate, stjerneanis, fennikelfrø, ensianrod, angosturabark, bynke, koriander, kamilleblomster, nelliker, laven­delblomster, lakridsrod, kanel, aloe, melisse, pim­pinelle og rasmarinurt udgør nogen af ingredien­serne. Den sødere og fint afstemte Jägermeister var ofte valget for dem, der ikke brød sig om Gl. Dansk. Men i de senere år er fokus fra det yngre disko­tekspublikum med Jägermeister nydt som iskold shot eller drinken "brandbil", hvor en del Jäger­mesiter blandes med fire dele rød sodavand over is. Ba-bu, ba-bu !
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1148701-05-2010 19:22:49 ivan andersen
jeg køber ofte en flaske når de er på tilbud.eller når jeg er i tyskland.men underligt nok når den er halvt fuld og står i fryseren er den blevet til tyk grødis.men ikke når flasken er fyldt.er bedst v minus 18.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her