Logo

Malurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
Malurt giver en besk smag, derfor kaldes en krydder­snaps med malurt for en bjesk. Da havemalurt eller strandmalurt er potentielle smagsangivere, nøjes mange med at sætte en enkelt stilk på en flaske alkohol og allerede fjerne stilken dagen efter. Får malurt lov til at stå og trække for længe bliver udtrækket til en essens, som skal fortyndes rigeligt med alkohol.
Malurt blev førhen kaldt for mølurt fordi dens dufte kunne holde møl væk fra vintertøjet. Et par stilke i hundens kurv holder hunden lop­pefri.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?