Logo

Orujo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Se også: Orujo - druebrændevin

Benævnelse: Orujo de Galicia
Område: 10 definerede geografi­ske områder i Galicien
 
Type: Et destillat på basis af gærede druerester. I vintage udgave skal destillatet have fadlagret mindst et år. Oftest anvendte drue er Albarino.
 
Distillation: Flere kedeltyper, både portionsvis og fortløbende er til­ladt.
 
Alkoholprocent: 40-45% (lo­kalt fremstillede kan være 55-60%)!
Nydelse: Kølig, men ikke iskold
 
Orujo-navne der udmærker sig:
Vedra del Ulla, Mosteiro de Xagoaza, Joaquin Gil Armada, La Val, Vina Armenteira, Porta do Mino, Fefinanes, Pazo de Senorans, Condes de Albarei, Segrel, Valdamor, Vina Mein, Castillo Imperial, Ray Lafuente, Fillaboa.
 
Orujo-forhandlere i Danmark:
Den blå port, Århus, tlf: 86 12 52 91
Orujo Pazo de Senorans, 50 cl, 42% - 275 kr.
 
Laudrup vin import, Herlev, tlf: 44 84 80 86
Orujo de Galida Valmiñor, 70 cl, 45% - 399 kr.
 
Theis vine tlf: 62 66 11 20, Huset Fillaboa - (forhør om import)

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?