Logo

Størrelse / areal i Frankrig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det opdyrkede areal in­den for appellationen udgør (1988) knap 28.000 hektarer, der svarer til 2,9 % af det samlede vin­areal i Frankrig og 5,7 % af Frank­rigs AOC-areal. De fem største samlede vinarealer med appella­tion i Frankrig er:
 
1. Bordeaux            87.000 ha.
2. Cognac               82.000 ha.
3. Cotes du Rhone          59.000 ha.
4. Roussillon           33.000 ha.
5. Champagne         28.000 ha.
 
Det samlede tilladte areal til be­plantning af druer til champagne er i et dekret af 1927 fastlagt til 34.000 hektarer. Af de opdyrkede 28.000 hektarer tilhører ca. 3.350 hektarer de store champagnehu­se, mens resten ejes af mindre dyrkere og private.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?