Logo

Williams & Humbert - sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
Grundlagt 1877 med den halvtørre Dry Sack, lan­ceret i 1906, og den søde Canasta Cream som kendteste mærker. Deres prestigemærker er Solera Especial, hvor den 20-års Rare Old Dry Polo Corta­do og den 30-års Rare Old Dry Amontillado er frem­ragende. Det samme er Oloroso'en Dos Cortados. Efter at have tilhørt Rumasagruppen blev W&H. i 1988 overtaget af Barbadillo og har siden 1995 været ejet af spanske og hollandske investorer.
Dry Sack Solera Especial (billedet) En usædvanlig premium' sherry lagret i 15 år. Men det er ikke det eneste der adskiller Solera Especial fra almindelig sherry. Der aftappes aldrig mere end 5% om året fra soleraen (normalen er 33%). Dry Sack Solera Especial passerer 3 solera'er (lagringssystem af store egetræsfade). Druerne til oloroso'en er kun fra en bestemt vinmark, nemlig Las Conchas i Balbaina distriktet.
Det er derfor ikke helt forkert Dry Sack Solera Especial er sherry's svar på single malt whiskey.
Williams & Humbert er også med i de nyeste typer og laver endda to forskellige 20-års, en tør Polo Cortado og en sød Pedro Ximémez.
Dansk importør: Maxxium.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her