Logo

Ølfabrikken - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Holløselund Strandvej 74,
3210 Vejby, Tisvildeleje
Tlf. +45 7020 7930
Fax +45

Web

Historie om Ølfabrikken
Bryggeriet Ølfabrikken kan findes i Holløselund - et sommerhus område, nogle få kilometer fra Tisvildeleje i Nordsjælland.
Selve bryghuset har til huse i en lade, der ligger i tilknytning til en gammel gård. Placeringen af bryggeriet i Tisvildeleje området er optimal, da området, om sommeren, er velbesøgt af turister. Det betyder at der er en stor koncentration af caféer og restauranter, der gerne aftager lokalt producerede kvalitets varer.
Vores øl er af ale typen, dvs. at de er gæret varmt med specielle gærtyper, der producerer en masse sekundære smagskomponenter under gæringen, der er med til at give brygget smag og duft.

Den malt vi anvender er fra Tyskland og England, som har malterier der er specielt dygtige til at lave malt, der virkelig smager af noget. Humlen vi anvender kommer fra hele Verden, og er altid i form af hele tørrede humleblomster, der giver den friskeste smag og den sprødeste bitterhed.
Udover det bruger vi mange forskellige slags "råfrugt", der er sukre og gryn, der er med til at give øllet karakter og gøre smagssammensætningen mere kompleks.

Vi er primært inspireret af de øltyper man i dag brygger i England, USA og Belgien. Men vi begrænser os ikke til kendte stilarter, og ekperimenterer gerne med at lave nye slags øl, der kan udfordre den danske ølnyders smagsløg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Effektiv reklame - klik her