Logo

Athenian Brewery S.A. - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
102 Kifissos Ave.
Egaleo
122 41 Athens
Grækenland
Tlf. +30 210 5384911
Fax +30 210 5384221
Web

Historie om Athenian Brewery
Athenian Brewery S.A. blev grundlagt af en gruppe græske forretningsmænd sammen med Amstel Brouwerij B.V. I 1963. I 1965, blev det første bryggeri opført i Athen, som producerede Amstel øl og havde en totalkapacitet på 45.000 hektoliter pr. år. Siden 1968, har Athenian Brewery fungeret som driftsselskabet for Heineken N.V. i Grækenland, som følge af fusionen mellem Heineken og Amstel i Holland.
Det andet bryggeri åbnede i Thessaloniki i 1974 som forøgedde produktionen, hvor Amstel blev den bedst sælgende øl på det græske marked i 1976, en position som stadig er gældende i dag. I 1981, lancerede Athenian Brewery mærket Heineken på det græske marked og udvidelsen fortsatte i 1985 med opførelsen af det tredje bryggeri i Patras. Athenian Brewery påbegyndte distribution af flere importerede mærker på det græske marked i 1990; på samme tid begyndte produktionen af den alkoholfrie øl Buckler.

Året 1993 var en milepæl i Athenian Brewery’s historie, da produktionen af kildevandet Ioli begyndte på en ny fabric i Lamia, et område der er kendt for det kilder og vandressourcer. I 1999, begyndte produktionen af den Elsasske øl mærke Fischer, mens relanceringen af Alfa Beer, et traditionelt græsk ølmærke, skete i 2000, og dermed udvidedes virksomhedens sortiment. I 2001, blev Athenian Brewery, gennem Heineken mærket, storsponsor for de Olympiske Lege i Athen i 2004. Athenian Brewerys eksportaktiviteter begyndte med mærkerne Marathon og Athenian, og forsætter indtil videre med eksport af dets produker i mere end 15 lande over hele verden. Virksomheden er certificeret med ISO 9002 Kvalitetscertifikat (siden 1994) og ISO 14001 Miljøcertifikatet (siden 1999).

Athenian Brewery har siden virksomhedens start, haft en stor og vedholdende stræben efter at behandle kunderne respekt, og efterkomme deres ønsker øjeblikkeligt, medens man på samme fastholder kvaliteten i produkterne, som det har været gældende siden bryggeriet først trådte ind på det græske marked.

Herudover, har virksomhedens investeret væsentligt (300 mio. euro i de sidste 10 år), for at forbedre og fornye dets udstyr, for at efterkomme det øgede produktionsbehov og skiftet i jagten på teknologisk udvikling. På baggrund heraf betragtes fabrikken som en af de meste moderne og produktive i Europa. På samme tid har virksomheden haft stor interesse i bevaring af naturlige ressourcer samt alle typer af spildprodukter, takket været driften af en moderne biologisk rensningsanlæg.

Athenian Brewry omfatter, de sydøsteuropæiske lande (Bulgarien, Makedonien og Albanien). Indenfor dette udviklingssamarbejde i Balkan regionen, har Athenian Brewery S.A. indgået et strategisk samarbejde med Coca-Cola Hellenic Bottling Company S.A. og købt bryggeriet Zagorka og Ariana i Bulgarien samt Pivara Skopje i Makedonien.

Sidst men ikke mindst, må det noteres at det har bidraget til virksomhedens succeskurs de sidste år, er ikke andre end dets eget personale, som altid har vist deres kreativitet og entusiasme og forpligtelse overfor virksomhedens stræben efter at levere den bedste produktkvalitet og ydelser til virksomhedens samarbejdspartnere. Deres bidrag til virksomhedens resultat er væsentlig på alle punkter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her