Logo

Brasserie Dubuission Frères s.p.r.l. - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Chaussée de Mons, 28
7904 Pipaix
Belgien
Tlf. +32 6967 2221
Fax. +32 6966 1727
Web

Historie om Brasserie Dubuisson Frères
Dubuisson bryggeriet, som fejrede dets 225 års jubilæum i 1994, blev grundlagt 1769 af Joseph Leroy en forfader til Dubuisson familien.
Familiens engagement i brygning kan dateres længere tilbage, da Joseph Leroy og hans familie bryggede øl på Ghissegnies ejendommen lige foran det nuværende bryggeri.
Desuagtet, for at fjerne den unfair konkurrence der lå i det faktum at alle aristokratiske ejendomme var undtaget for skatter, besteme Kejserinde Marie-Thérèse at denne skattefrihed skulle fjernes.
Joseph Leroy besluttede herefter at anlægge sit eget bryggeri i den vuværende bygning på "ikke-aristokratisk" område.
På det tidspunkt var ølbrygning meget mere begrænset end i dag, og bestod i at producere øl for indbyggerne i lokalområdet.
Senere i 1931, besluttede Alfred Dubuisson at holde op indenfor landbruget og bruge al sin tid på ølbrygning. Hans bror, Amédée Dubuisson, deltog også og sammen købte de forældrene landbrugsbryggeri.
I 1933, for at imødekomme den øgede konkurrence fra engelske øl, besluttede Alfred Dubuisson at brygge en blanding af Belgiske og Engelsk smag. Han døbte den værk Bush Beer, den engelske ordrette oversættelse af Dubuisson Beer.
Lidt efter lidt, blev Bush Beer Dubuisson bryggeriet hovedprodukt. I 1998, på den for Bush Beer´s 65 års fødselsdag, udgav Dubuisson en ny øl kaldet Bush Blond.
Siden 1991, har Dubuission brygget en special juleøl, Bush de Noël. I 1994 frembragte Hugues Dubuisson, familiens nuværende brygger, en ny øl for at fejre bryggeriets 225 års jubilæum: Bush 7%.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her