Logo

Brasserie Ellezelloise - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Rue Guinamont 75
7890 Ellezelles
Belgien
Tlf. +32 6854 3160
Fax. +32 6854 3716
Web

Historie om La Brasserie Ellezelloise
Brasserie Ellezelloise er en ung virksomhed grundlagt 1. januar 1993. Den første øl blev brygget i juli måned 1993.
Det lille landbrug hvor bryggeriet er grundlagt blev købt i 1985 og forberedelsen af bygningerne til bryggeri samt opkøb af brugt brygudstyr tog 8 år.
Successen er resultatet af lidenskaben for projektet hso Philippe Gerard, brygmesteren som har oparbejdet over 25 års erfaring i ølbrygning på flere bryggerier, og rådene fra hans fader, der som ham selv fra brygingeniør. Philippe Gerard navngav hans øl ”Quintine”, efter en heks fra Ellezelles, efter sagnet.
Traditionelle brygmetoder er bevaret. Mæsktanken, malttanken og den ildopvarmede humlekedel er i kobber. Trækasserne indeholder 12 eller 24 patentpropflasker med porcelænspropper.
Brygmetoden sker ved tilførsel, som er den ældste kendte teknik. Der anvendes kun naturlige råvarer: vand, bygmalt, bitre og aromatiske humle, rene gærstammer og druesukker. Der indgår ikke andre ingredienser i sammensætningen af øllene.
Quintine er en overgæret blond øl, der ikke er centrifugeret, filtreret eller pasteuriseret. Det har en alkoholstyrke på 8%.
Sortimentet fra Brasserie Ellezelloise er fuldtend af “Quintine Ambrée” med 8,5% alkohol brygget på karamelmalt og ”Hrucule” en stout på 9% baseret på ristet malt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her