Logo

Brouwerij Bosteels - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kerkstraat 96
9255 Buggenhout
Belgien
Tlf. +32 5233 232
Fax +32
Web

Historie om Brouwerij Bosteels
Brygget med respect for fortiden - Brouwerij Bosteels ligger i en lille landsby i Buggenhout. Grænsende op til den indre gårdsplads, hæver den kønne og hædrede bygninger sig op fra jorden: den gamle beboelsesejendom og det gamle hvidkalkelde bryggeritårn. Det fredede bryghus er bygget efter design af arkitekten Minnaert (Minnaert Theatre, Gent). Indenfor kan du opleve det enestående rum.

Syv generationer
Bryggeriet har været i eje af Bosteels familien i mere end 200 år og syv generationer. Deres forfader, Evarist Bosteels, grundlagde bryggeriet i 1791. Derefter kom Jozef til, som havde tre sønner: Frans – der i tretten år var borgmester i Buggenhout – Martin og Lodewijk, som lærte brygfaget at kende fra deres fader. Leon Bosteels, Martins søn overtog kontrollen, og blev efterfulgt af Antoine Bosteels i 1938.
Under hans 50 års ledelsesperiode byggede han bryggeriet op med Bosteels Pils, som han også solgte for første gang udenfor Dendermonde området i Gent, Antwerpen og Bruxelles. Bedstefaderen og navnebroderen til vor vært i dag, blev valgt som borgmester i Buggenhout 3 gange. Bryggeriet er på nuværende tidspunkt under ledelse af Ivo (6te generation) og hans søn Antoine.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her