Logo

Bryggeriet Skands A/S - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hesselager 21
2605 Brøndby
Danmark
Tlf. +45 4375 5025
Fax +45
Web

Historie om Bryggeriet Skands
Nogen har sagt, at man må vågne op af sine drømme for at realisere dem. Bryggeriet Skands er resultatet af en tyve år gammel drøm, der endelig har fået form.
De danske smagsløg er klar til nye smagsoplevelser, ikke mindst på grund ølentusiasters utrættelige kamp for et bredt og varieret udbud af øl i Danmark. Derfor følte vi, at tiden var inde til at realisere den vilde plan om vores eget bryggeri.
2003 gik med at indrette bryggeriet og afprøve vores mange ideer på et 50 liter pilotbryggeri. Gennem Ole Foldberg, den lokale købmand på Frederiksberg Allé i København, har vi fået overvældende positiv respons fra dedikerede øldrikkere, der har smagt vores øl.
Nu har vi så taget konsekvensen af de gode erfaringer og installeret et 15 hl (1.500 liter) brygværk. Det betyder, at vi kan glæde mange flere med vores øl og at smagsvariationen mindskes betydeligt. Vi brygger kun på udsøgte råmaterialer og med anvendelse af håndværksmæssige brygtraditioner
Vi prioriterer kreativitet og fleksibilitet højt, så forbrugerne altid kan forvente sig noget nyt og spændende. Af samme grund inviteres gæsteeksperter til at producere specialiteter, såsom traditionelt engelsk ale og overgæret belgisk øl.
Øl er bedst, når det er friskbrygget. Derfor brygger vi kun 1–2 gange om ugen for at sikre, at øllet altid vil være meget friskt, når det når forbrugernes ganer. Vi tapper på 70cl standardflasker, men der er også mulighed for øl på fustager.
Efter vi har fået det store bryganlæg, bruges pilotbrygværket med de små gæringstanke til udvikling af nye produkter. Som noget enestående i Danmark har entusiaster i fremtiden her mulighed for at prøve at brygge deres eget øl i professionelle rammer.
Birthe er nøglepersonen bag vores øl. Hun er uddannet brygmester og har brygget øl i mange år, bl.a. hos Carlsberg. Hun har altid næret et brændende ønske om at drive sit eget bryggeri, hvor der er mulighed for at brygge mange forskellige serier og fremstille friskt øl med nye smagsnuancer.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her