Logo

Carlsberg UK Limited - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Jacobsen House
140 Bridge Street
Northampton
NN1 1PZ
Tlf. +44
Fax +44
Web

Historie om Carlsberg UK
Carlsberg UK kan spore sin historie helt tilbage til det 19nde århundrede, da to mænd JC Jacobsen og Joshua Tetley begyndte at brygge øl. De to mænd havde en central ting til fælles – de troede begge på at kvaliteten i den øl de bryggede skulle være den altoverskyggende betydning for deres ansatte. Denne besættelse omkring kvalitet er stadig gældende i dag.

Carlsberg
JC Jacobsen grundlagde hans første bryggeri på et bakke i byen Valby i nærheden af København og han kaldte det for Carlsberg efter Carl, han fem år gamle søn og de danske ord for bjerg (berg). JC Jacobsen introducerede nye standarder indenfor produktion på danske marked og hans nye øl en øjeblikkelig success.
Da Carlsberg blev mere succesfuld, sikrede JC Jacobsen at hans søn var oplært, så han kunne følge i hans fodspor, og I 1870 grundlagde han et uafhængig bryggeri i nærheden til Carl. Efter en uoverensstemmelse med hans far, grundlagde Carl Jacobsen senere hans eget bryggeri. I 1881 blev Ny Carlsberg indviet og Carlsberg bliver brygget på samme sted den dag i dag.

De Gyldne Ord.
Filosofien bag Carlsberg er sammenfattet i ordene fra det grundlægger – kendt som ”De Gyldne Ord”.
For at arbejde på Carlsberg Bryggerne skal det være en evigt formål, uanset mulighed for umiddelbar profil, at udvikle kunsten af brygge øl til det højest opnåelige, for at disse bryggeri såvel som deres produkter vil kunne blive rollemodel, og ved deres eksempel, at holde ølbrygning i Danmark på et højt og agtet niveau.”

Tetley’s
Joshua Tetley kom fra en familie af maltgørere. I 1822, da han opdagede at der var et uopdyrket marked for god kvalitetsøl i det nordlige England, købte han hans første bryggeri for £400. Joshua’s motto var: ”Kvalitet betaler sig”.
Joshua’s bryggeri blev tidligt en success og I 1839 optog han sin søn som medejer og havde skabt Joshua Tetley and Son.
Såvel som for kvaliteten var Tetley’s også kendt for deres innovation og i 1892 byggede de en af de første tappehaller.
I løbet af årene blev Tetley’s Bitter styrket, og blev en institution samtidig med at det blev Englands mest sælgende ale på fad.

Carlsberg UK Limited
Carlsberg UK Limited (tidligere Carlsberg-Tetley Brewing Limited) blev grundlagt i 1993 som et joint venture mellem Allied Lyons og Carlsberg A/S. Så i 1997 fik Carlsberg fuld kontrol med Carlsberg-Tetley. I marts 2004 ændrede Carlsberg Tetley navn til Carlsberg UK, for at afspejle et større tilhørsforhold til dets moderselskab Carlsberg Breweries A/S. Carlsberg Breweries er nu den femte største bryggerigruppe i verden.
Carlsberg Uk er først og fremmest et bryggeri, selvom den tilbyder et komplet sortiment indenfor drikkevarer til pubber, klubber og restauranter over hele England. Dette betyder at virksomheden leverer vin, spiritus og læskedrikke sideløbende med ølprodukterne. Som en af de største bryggerier i England, deler Carlsberg UK sin vision med moderselskabet om at være ”problably the best beer company in the world”.

Investering i fremtiden
Siden 1997, da Carlsberg A/S fik 100% kontrol med Carlsberg UK (dengang Carlsberg-Tetley), har virksomheden investeret mange millioner pund i en modernisering og strømlining af virksomheden.
I løbet af de senere år har Carlsberg investeret i sine bryggerier i Northhampton og Leed, og tilsammen er de to fabrikkerne i stand til at producere mere end 1 milliard pints om året.
Disse 2 bryggerier er installeret med det meste moderne udstyr der tillader Carlsberg at brygge dets øl på samme høje kvalitetsniveau hver gang.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her