Logo

Cascade Premium Lager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Carlton & United Breweries, Australian
Brygget for første gang:
Type: Pilsner
Alkohol: 5.2%
Flaskestørrelse: 37,5 cl.
Forhandles af: Premium Beer
Pris ca:

Cascade Premium Lager er den originale tasmanske pilsnerøl fra Australiens ældste fortsat producerende bryggeri ved foden af Mount Wellington i Hobart. Cascade´s bryggere kombinerer traditionelle brygfærdigheder og det reneste bjergvand med den bedste tasmanske byg og Pride of Ringwood humle, for at brygge den reneste øl i landet.
Berømt for sin legendariske smag og usædvanlige bløde fyldige bouquet, som skyldes den mere end normalt lange modning som udvikler den flotte frugtsmag, og en kraftig dvælende mellemsmag som går over i en sprød, krydret humleafrunding. Resultatet er en usædvanlig øl som kan tilfredsstille den meste kritiske gane. Cascade Premium Lager er en af Australiens meste præmierede øl, der senest er godkendt af et panel af respekterede øleksperter ved åbningen af "Australian Good Taste Beer Awards 2003" - og fik topkarakterer i et meget konkurrencepræget felt, vindende guldmedalje for "Best Premium Beer" i Australien.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her