Logo

Coors Brewers Limited- Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Carling House
137 High Street
Burton on Trent
Staffordshire DE14 1JZ
England
Tlf. +44 8457 112244
Fax +44
Web

Historie om Coors Brewers
Skabelsen af Coors Brewers Ltd. i 2002 markerede begyndelsen på en ny æra indenfor engelsk brygning, ved sammensmeltning af de ledende bryggerigrupper på begge sider af Atlanten – Coors Brewing Company i USA og det meste af det tidligere Bass Brewers i England.

Placeret I Burton-upon-Trent, Englands ølhovedstad, kan Coors Brewers prale af at have mange af Englands førende ølmærker (inklusiv Carling, den bedst sælgende øl I landet), en 20 procents markedsandel, flere hundred års erfaring og mange af de bedste folk indenfor faget. Vi elsker vore øl, vi er stolte af vore mærker og vi er lidenskabelige omkring det at brygge øl.
Kombinationen af alle tiders favoritter såsom Carling, Grolsch og Worthinton, med forholdsvis nye såsom Caffrey’s og Reef – vore førende FAB (Flavoured alcoholic beverages) – har vore produkter ikke være mere populære. Vi sælger mere end syv million tønder øl om rået – det er en ud af hver femte solgte pint – og vort salg fortsætter med kraftig vækst.

Hos Coors, er vi forpligtet til at gore vort bedste. Vi anerkender at vore mærker kræver at blive understøttet af den bedste service – og det bliver de! Gennem vor lange historie har vi hele sat nye standarder samt arbejdet tæt sammen med vore afsætningspartnere for at sikre at forbrugerne kan nyde deres favoritøl uanset hvor eller hvornår de efterspørger dem.

Vi søger konstant efter ny måder at forbedre vor præstation og overgå forbrugernes forventninger. Vi har en række af succesfulde nye produkter og planer for mange flere i fremtiden.
Vort mål er at bygge på vor tidligere opnået succes, og stimulere og glæde forbrugerne ved at give dem et nyt mærke til hver lejlighed.

Nu, hvor vi har backup fra en af Amerikas mest succesfulde bryggere, har vi ingen tvivl om at vor energi, kretitivitet og engagement vil give us mulighed for at gørre dette. Skål!
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?