Logo

Frederic Robinson Limited - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Unicorn Brewery
Stockport
Cheshire SK1 1JJ
England
Tlf. +44 1616 124061
Fax +44 1614 766011
Web

Historie om Frederic Robinson
Historien begynder den 28nde September 1838, da William købte Unicorn Inn, Lower Hilligate, Stockport, af Samuel Hole og begyndte at drive det som en købmandsforretning. Hans yngste søn Frederic blev medejer i 1865 og begyndte at brygge hans egen øl, men han begyndte snart med grossistvirksomhed. Den 3. marts 1876, kort efter faderens død, købte han ´The Railway´ på Marple Bridge og herved begyndte væksten. William, Frederics ældste søn, blev medejer i 1878, hvor de ejede en hest og en drosche så de selv kunne stå for leverancerne.

Da Frederic døde i 1890, ejede han 12 værtshuse. Forretningen overgik til hans enke, Emma. Den 7. oktober 1920, blev virksomheden til at aktieselskab, som blev derevet af William og hans sønner, Frederic, John and Cecil. I dag er virksomheden drevet af femte og sjette generation af Robinson familien. Virksomheden er stadig et familieanliggende og familien har stadig fuld kontrol med hver eneste detalje. I løbet af årene er der foretaget opkøb, heriblandt Scholfields fra Aston-under-Lyne, Kays Atlas Brewery fra Ardwick og Bell & Co i Stockport. Det seneste opkøb er fra 26. juli 1982 hvor Hartleys (Ulverston) Limited blev en del af Robinsons. Hartsley oprindelse kan spores helt tilbage til 1755, men det var ikke før i 1896, at Hartley familien overtog ejerskabet. Virksomheden ejer i dag over 400 pubber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her