Logo

GFB

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Hambleton Ales
Brygget for første gang: 2005
Type: Ale
Alkohol: 4.2%
Flaskestørrelse: 50 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Hambleton Ales fejrer 2005 med den innovative lancering af Hambletons Ales' GFB, den første britisk bryggede gluten- og hvedefri øl!
GFB blev udviklet som svar på den voksende erkendelse blandt kunderne omkring allergi overfor visse ingredienser i føde- og drikkevarer. Gluten er en del af hvede, byg og rug som kan forvolde skade på optagelsen af næringsstoffer og vitaminer i kroppen.
Hambleton stod fadder til den banebrydende innovation i brygprocessen ved et stort forskning og udviklingsprogram, som omfattede forbrugerundersøgelser ved specialmesser for fødevarer. Efterspørgslen før den blev lanceret var så stor, at den truede med at opbruge alle de vareprøver der var tilgængelige!
En brunlig øl med duft af Cascade, Liberty og Challenger humle og specielt dyrket mørkt sucker som giver en kraftig sødme, som leder videre til en udtalt frugt og humlekarakter med en kraftig finale af citrus. Takket være formlen og en unik filtreringsmetode giver Hambleton Ales' GFB en kraftig smag og tilfredsstillelse som man forventer af en engelsk øl uden gluten og hvede.
Med en alkoholprocent på 4,2 er GFB på niveau med den gennemsnitlige ølstyrke i Engelske øl. Produceret på normale 500 ml. flasker, og tilgængeligt pr. postordre året rundt, og vil blive lanceret til det traditionelle detailmarked inklusiv supermarkeder.
GFB flasker bærer kvalitetsstemplet fra Englands førende bryggerisammenslutning, 'Society of Independant Brewers', og har licens til at bære 'crossed-grain' logoet, godkendelsesstemplet fra 'Coeliac Society'.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Fyringer i dele af den offentlige sektor:Effektiv reklame - klik her