Logo

Jämtlands Bryggeri AB - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Box 216
840 58 Pilgrimstad
Sverige
Tlf. +46 69 33 14 30
Fax: +46 69 33 14 31
Web

Historie om Jämtlands Bryggeri
Omdømme er altid til det højest opnåelige, og foruden mediesuccessen har vore øl vundet guld på Stockholm Beer Festival.

Alt i alt har vi vundet 46 guld, 21 sølv og 11 bronzemedaljer i de 6 år vi har været på markedet og konkurreret om medaljerne. Da vi kæmper mod 600 andre ølmærker er vi specielt stolte over vort lille bryggeri.

Intet andet bryggeri har nogensinde haft sådan en succes!

Vi er et af landets mindste bryggerier og har brygget øl siden januar 1996. Vi brygger øllet med omsorg og i små mængder for at opnå en høj kvalitet. I dag har vi ti specielle velsmagende øltyper og de repræsenterer herudover en bred del af verdens store øltyper.

Vi har i dag Sveriges bedste sortiment.

Bryggeriet har en mulig årsproduktion på ca. 350.000 liter øl. Kvlitet er kodeordet for os. Råvarerne i vore øl er en meget høj standard og passer kun til de øltyper vi brygger.

Den malt vi anvender kommer fra Thomas Fawcett & Sons Ltd., Castleford, West Yorkshire, England – en prisbeløbet familiejet malteri med over 200 års erfaring i maltning. Malteriet køber sit korn efter nøje analyser og udvælgelse. Til vore overgærede øl (Ales og Porter) anvender vi gulvmlaltet vinterkorn. Malt fra vinterkorn giver øllet en rundere og blødere smag og gulvmaltningen er en proces som giver den højeste maltkvaltiet. Den anvendte humle er også at højeste kvalitet. Vi køber humlen fra England, Tyskland og USA.

Alle vore øl er såkaldt ’färsköl’, hvilket betyder at de er upasteuriserede.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her