Logo

Jacobsen Golden Christmas Ale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Husbryggeriet Jacobsen
Brygget for første gang:
Type: Mørk ale
Alkohol: 7,5 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
 
Jacobsen Golden Christmas Ale har en klar rødgylden farve og et tæt flødefarvet skum med blonder. Aromaen er kompleks og præget af sveske, nødder, vanilje, kanel, lakrids og appelsin. Øllet har en velafstemt bitterhed og en moderat fyldighed, som passer til julens glæder.
Golden Christmas Ale (GCA) er med sin pænt store fylde og sin komplekse aroma med de fine sveske- og appelsintoner en indlysende drik til vinterens og julens retter. I kraft af øllets restsødme og det forholdsvis høje kulsyreindhold passer den godt til den rødkål og brune kartofler og rydder op efter fedtet fra kødet, hvad enten det er svin, gås eller and. GCA smager også fortrinligt sammen med varm leverpostej, finker, medisterpølse med vridekål eller grønlangkål eller en intens ragout af vildt i flødesauce. En kalve – eller svinekotelet ledsaget af julesalat braiseret med appelsinsaft eller simpelthen canard a l’orange er også retter, der folder sig smukt ud i selskab med GCA. Golden Christmas Ale bør nydes ved 8-12°C.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?Effektiv reklame - klik her