Logo

Jacobsen Imperial Barley Wine, Limited Edition

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Husbryggeriet Jacobsen
Brygget for første gang:
Type: Mørk ale - Barley Wine
Alkohol: 10,1 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
 
Jacobsen Imperial Barley Wine har en klar nøddebrun farve og et luftigt, flødefarvet skum. De komplekse malte og det relativt høje indhold af uforgæret maltsukker, efterlader en delikat, let karamelliseret sødme og moderat fyldighed til brygget. Øllet er pakket med frugt i form af æble og abrikos, vanille og kanel. Kulsyren er velafstemt, og eftersmagen er vedholdende.
Denne barley wine er lav i bitterhed for at gøre den mere velegnet som en ægte nydelse til desserter i stedet for vin eller cognac. Jacobsen Imperial Barley Wine (IBW) kan nydes alene, køligt ved 10-12 grader som en meditationsdrik efter måltidet. Prøv også øllen til efterårs- og vinterdesserter, gerne med æbler, pærer, blommer, nødder, valnødder, mandler, svesker, figner, dadler, rosiner eller mælkechokolade og gerne i selskab med vanille eller kanel og rørsukker. Crème Brûlé og IBW klæder hinanden meget fint. I det salte køkken er der ikke meget, der kan matche IBW. To gode bud kunne være en virkelig kraftig, flødebaseret skalddyrsbisque, gerne tilberedt med et skud vanille eller en fed andelever terrine med kanelsyltede æbler. Øllen er fantastisk til blåskimmeloste med eller uden tilbehør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?Effektiv reklame - klik her