Logo

John Martin S.A. - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Rue du Cerf 191
1332 Genval
Belgien
Tlf. +35
Fax +35
Web

Historie om John Martin
1909: John Martin forlod England for at slå sig ned i Belgien: “Kun kendere anerkender mine øl”. De lancerede en læskedrik som vil blive en rigtig klassiker i Europa: ”Schweppes Indian Tonic.”

1912: Han begyndte at importerede den velkendte Guinness Stout fra Irland og lancerede sloganet der er kendt i ethvert hjem – ”Guinness is good for you”. Få år senere, udviklede han Gordon Scotch Ale, som blev Skotlands førende ale på kontinentet.

50’erne: John Martin skabte en delikat brygget Pale Ale ved brug af humle-klokkerne. Oprindeligt døbt Bulldog Pale Ale, men er I dag omdøbt til Martin’s Pale Ale til ære for sin skaber.

1952: Familien restaurerede Château du Lac, efter alle kunstens regler (siden 80’erne, er slottet blevet drevet som et meget kendt hotel.)

1966: Andrew og John J. efterfulgte John Martin efter hans død I 1966.

80’erne: I firserne indtrådte tredje generation: John Charles’ søn og senere af Antohy og Peter, som skuklle føre John Martin ind i 21nde århundrede med masser af hensigter, visioner og energi.

1988: Et meget begivenhedsrigt år hvor John Martin Company købte den velkendte Looza frugt juice, og Schweppes kom langt omkring – og ændrede firmaets traditionelle filosofi. I stedet, lancerede virksomheden Orangina i Belgien. I 1999 blev der solgt 50 millioner af de karakteristiske runde flasker. En ny årsreskord!

90’erne: Specialisten blandt belgiske øl, blev suppleret med en nyskabelse som ville tage markedet med storm… Gordon® Finest Gold.

1993: Dette år skete der ændringer til de regionale traditioner. John Martin relancerede håndværksbryggeriet Timmermans hvis Belgian Lambic er unik, og Bourgogne des Flandes, en autentisk belgisk bryg.

1995: Dette år opnåede virksomheden retten til distribution af Gatorade, den hyldede energidrik. Tilladelsen blev givet af Quaker Oats.

1999: La Trappe udskiftes med Dominus.

2000: John Martin går beslutsomt det nye århundrede I mode, med lanceringen af Gink’o te. Den sidste eksklusive øl fra John Martin, Gordon® Red Strong, er klar til at erobre markedet. Gordon klanen udvides med lanceringen af Gordon® Finest Silver. John Martin viser endnu engang til villighed til at efterkomme forbrugernes ændrede behov.

2001: Orangina Red blev lanceret på det belgiske marked med en overvældende succes. 15 års frugtkød og 50 millioner runde små flasker, må fejres. I det samme år, ændrede Gordon® Red Strong navn til Gordon® Finest Red: den røde mani… det er helt utvivlsomt. Som den nye Gordon® halloween med 6 forskellige emballeringer. Med et ord: Skræmmende!

Timmermans bryggeri med totalt renoveret… fra nu af kan enhver besøge dette udgangspunkt for den unikke lambic-øl. ”Tradition” sortimentet er grundlagt på 3 typer: Lambicus, Kriek og Gueuze.

Grossistdatterselskabet The Globe Company er relanceret: Finest Globe Services, er glade for at kunne hjælpe dets 5000 kunder med vandkølere, salgsmaskiner m.m.

2003: Markedet for livstilsøl der drikkes af flaske eksploderer! John Martin er fristet af det sydlige temperament og har siden slutningen af 2002 distribueret det spanske mærke Lola, den mest sjove af de trendy øl. John Martin’s relancerer den cubanske revolution med Cubana ’59® Revolucion®, en øl med smag af rum til enhver natklubgæst. De mange kendere vil blive glade for at John Martin’s Original nu er genopstået under navnet Martin’s Pale Ale, den mest respektable Engelske pale ale og Magner’s, den enestående irske cider, bliver en del af John Martin’s sortiment.

2004: Året vil være meget livstilspræget. Med den succesfulde lancering af Kriek Lambic på dåse i tankerne, besluttede Timmermans at tilføje en Peche og Framboise til udvalget på dåse som udstråelede forfriskende lyse farver. Unge og lidt ældre kunder kan ikke modstå smagen af den belgiske regionale øl der er spontant gæret. Mere og mere eksplosiv!

En revolution indenfor emballage: Revolucion sortimentet giver os et nyt product i en fuldstændig ændret emballage med serigrafi. Først Cubana ’59, øl med smag af rum; efterfulgt af Mexicana ’10 med smag af Tequila og sidste men ikke mindst Russia ’17, med smag af Vodka Nasdrovne!

Den ældre Douglas Celtic Lager, Super and Red er lanceret på fad for at tilfredsstille alle dem som hungrer efter legender og mysterier.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?Effektiv reklame - klik her