Logo

Jubiliejinis 1784

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Švyturys-Utenos Alus, Litauen
Brygget for første gang: 2004
Type: Lager
Alkohol: 5.4%
Flaskestørrelse: 50 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Jbiliejinis 1784 er en unik øl brygget i henhold til en fremragende metode kaldet Krausening. Metoden blev opfundet i Bayern for mere en 800 år siden.
Øllet er en udsøgt blanding af nybrygget og lagret øl. Det er lagret i kolde kældre i Svyturys dobbelt så lang tid som normalt. Det er derfor den har en fin og harmonisk smag, og det er derfor dets skum er fyldigt til den sidste mundfuld.

Jubiliejinis 1784 er en øl af bedste kvalitet. Det er den anden øl i Svyturys traditionelle sortiment. Øllet er en gave til mange Litauiske ølelskere i anledning af Svyturys 220 års fødselsdag. Den kan købes på 0,5 liter flasker.

Den første produktion af Jubiliejinis 1784 var et samlerobjet. De første 220.000 flasker var mærket med individuelle numre. Flaske nr. 220.000 forblev på bryggeriet. Dette symbol på Svtyturys’ fødselsdag vil altid minde om jubilæumsfestlighederne.

Džuljeta Armonienė, brygmester på Svyturys, har tilstået: ‘Erfarne bryggere har fortalt at det vigtigste ved brygning af en god øl er malt, kulde, gær og brygmesterens samvittighed. Vi brugte al den erfaring bryggeriet havde oparbejdet igennem 220 år for at brygge Jubiliejinis 1784.”
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?Effektiv reklame - klik her