Logo

Judas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerijen Alken-Maes Brasseries
Brygget for første gang: 1986
Type: Ale
Alkohol: 8.5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Vejen til det perfekte er svær, men taknemmelig. Overgærede øl har en meget lang tradition og er midtpunktet i belgisk ølbrygning. Ud af det store udvalg på markedet, er der kun få øl, som virkeligt skiller sig ud. Judas er helt klart en af dem. Brygmestre, med mange års erfaring, har arbejdet hårdt på at gøre den stærke og lyse Judas perfekt. Omhyggelig produktudvikling, kombineret med dybdegående forbrugerundersøgelser, har bidraget til udviklingen af en øl, der har modtaget sølvmedaljen ved ”Monde Selection” i 1989. Judas er en overgæret øl, der stadig brygges i henhold til de gamle opskrifter. Til produktionen af Judas anvendes kun de bedste byg og udvalgt bøhmisk humle. Efter tapningen undergår denne stærke, lyse øl anden gæring og gemmes for at modnes i lang tid, hvilket resulterer i en kraftig krop og en afrundet smag. Balancen mellem en fin duft og fin bitterhed giver denne øl en unik position i Belgiens lange og fornemme øltradition.

Judas er en blanding af forskellige slags humle fra Bøhmen og andre regioner. Lige efter gæringen modnes øllen i kælderen, indtil den har opnået sin unikke smag. Judas undergår anden gæring på flasken. Når øllen skænkes i de typiske pokalformede glas, udvikler øllen en meget fyldig skum.
En stærk okkerfarvet øl, bitter-sød, mild og med en kraftig afrundet smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?Effektiv reklame - klik her